Presa din India: Iulia Vântur s-a logodit cu actorul Salman Khan. Nunta, anul viitor

18 Oct 2015
Presa din India: Iulia Vântur s-a logodit cu actorul Salman Khan. Nunta, anul viitor
Actorul indian Salman Khan s-a logodit cu iubita sa din România, Iulia Vântur, scrie ibtimes.co.uk. Conform Manorama Online, Salman şi Iulia s-au logodit în cadrul unei ceremonii secrete, nunta urmând să aibă loc cel mai probabil anul viitor.

Sursa citată arată că PR-ul Iuliei de la Bucureşti a confirmat informaţia că aceasta s-a logodit cu Salman şi că în curând va fi şi o nuntă. De asemenea, articolul din Manorama online sugerează că toată România este la curent cu zvonurile privind logodna Iuliei Vântur. 

Zvonurile despre relaţia Iuliei Vântur cu Salman au apărut acum doi ani şi cei doi au fost surprinşi împreună de mai multe ori. Până la urmă, Salman ar fi admis public că are o relaţie cu vedeta din România, la nunta Arpitei Khan.

Mai mult, la un eveniment recent, actorul indian a fost întrebat dacă vrea să se însoare sau va face un fim cu ceilalţi doi fraţi ai săi. "Mai degrabă mă văd casătorindu-mă în 2015 decât că noi trei vom lucra la un film", a declarat Salman, citat de Daily Bhaskar. Cei trei Khan de la Bollywood -Arbaaz, Sohail and Salman- lucrează mereu împreună.

Despre logodna secretă a Iuliei Vântur cu Salman Khan scrie şi Times of India, citând pinkvilla.com.

Deşi ultimele informaţii sugerează că zvonurile ar putea fi adevărate, nu există până acum vreo confirmare din partea lui Salman Khan sau a Iuliei Vântur.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!

Alte stiri din Externe

Ultima oră