#HoldACokeWithYourBoobsChallenge, o campanie publică cu femei cu sânii goi, pentru NIMIC! (VIDEO)

04 Iun 2015
#HoldACokeWithYourBoobsChallenge, o campanie publică cu femei cu sânii goi, pentru NIMIC! (VIDEO)
Așadar, o nouă frenezie a cuprins internetul în ultimul timp - #HoldACokeWithYourBoobsChallenge, Twitter, Instagram și Facebook s-au umplut de imaginile unor femei care se căzneau să dea de pământ cu gravitația și să țină între sâni o cutie de Coca Cola. S-a dovedit a fi pentru nimic, deocamdată...

Unele au fost atrase de fiorul exibiționismului, iar altele de ideea că se implică în lupta pentru o cauză nobilă, gestul lor urmând să ajute la stângerea de fonduri pentru cercetare în domeniul studiului cancerului mamar, așa cum campania IceBucketChallange reușise în cazul sclerozei amiotrofice laterale. Deși s-au chinuit la rândul lor, lipindu-și chiar benzi adezive, ce i-a provocat și pe bărbații care au postat la rândul lor imagini în media socială, numai ei pot ști.

Stupoare, unul dintre căutătorii de talente în industria filmelor pentru adulți a recunoscut faptul că provocarea n-a avut nicio legătură cu strângerea de fonduri pentru cercetare, și că hashtag-ul a fost inventat doar din amuzament.

"Pentru toți cei care neagă sau ne urăsc, atunci când am început #HoldACokeWithYourBoobsChallenge", am făcut-o în glumă. Oamenii au început să posteze imagini crezând că este un act de caritate și un avertisment lansat împotriva cancerului mamar. Nu am intenționat să facem așa ceva, nici măcar nu ne-am gândit că ar putea lua această formă. Dar dacă oamenii au dorit să o facă, de ce nu am merge mai departe? Dacă măcar viața unei singure fete, a uneia singure, ar fi salvată de această campanie, și tot ar merita", a postat pe Facebook inițiatorul provocării.

Fundația pentru Cercetare în domeniul Cancerului Mamar a intervenit public și a negat orice implicare în strângerea de fonduri prin această provocare, dar că donațiile ar fi mai mult decât bine venite, în orice moment și din orice sursă. De asemenea, fundația a criticat aspecte ale acestei campanii, declarând că deturnează realitatea, alăturând o imagine mult prea atrăgătoare acestei boli.



Alte stiri din Externe

Ultima oră