Dezvăluiri SENZAȚIONALE despre viața sexuală a lui Hitler

23 Iul 2015
Dezvăluiri SENZAȚIONALE despre viața sexuală a lui Hitler
Martin Amis, autorul unei noi cărți despre Adolf Hitler, dezvăluie lucruri neștiute despre viața sexuală a dictatorului nazist. Potrivit acestuia, Hitler şi Eva Braun făceau sex fără să se atingă şi fără să îşi dea hainele jos, pentru că dictatorul era obsedat de igienă.

Amis mai susţine că Hitler ar fi făcut sex şi cu nepoata sa, Angela Geli Raubal. El spune că a aflat toate aceste lucruri în timpul documentării sale pentru romanul  „Zone of Interest”, relatează Daily Mail.

Autorul a recunoscut că adevărul complet despre sexualitatea lui Hitler rămâne un mister.

„Nu vreau să fiu frivol, dar cred că unul dintre motivele pentru care Hitler este o figură de nerecunoscut este pentru că sexual el a fost vid. La Stalin sau Mao există un model de comportament seniorial, de a avea un apetit mare, dar la Hitler nu există nimic”, a mai spus scriitorul.

Au existat însă şi istorici care au susţinut că Hitler era homosexual, în ciuda faptului că a trimis peste 100.000 de homosexuali în lagărele de concentrare. Cei mai mulţi istorici spun totuşi că Hitler era heterosexual şi că a avut un număr de partenere, printre care şi nepoata sa Angela Geli Raubal, care a lucrat pentru el în apartamentul său din Munchen. Tânăra a fost găsită împuşcată în piept în camera ei, iar poliţia a închis cazul spunând că a fost o sinucidere.

Hitler s-a logodit cu două femei de-a lungul vieţii, iar cu Eva Braun s-a şi căsătorit, cu o zi înainte să se sinucidă amândoi în buncărul dictatorului nazist.

Alte stiri din Externe

Ultima oră