Fiica lui Paul Walker dă în judecată Porsche pentru accidentul care i-a ucis tatăl

29 Sep 2015
Fiica lui Paul Walker dă în judecată Porsche pentru accidentul care i-a ucis tatăl
Fiica lui Paul Walker, fostul actor devenit celebru în urma rolului interpretat în fraciza "Fast and Furious", a hotărât să dea în judecată producătorul de automobile Porsche, mașina pe care o conducea tatăl său în momentul producerii accidentului ce i-a curmat viața, informează bbc.co.uk.

Meadow, fiica lui Paul Walker, acuză faptul că autovehiculul producătorului german nu dispunea de toate dotările corespunzătoare pentru siguranța pasagerilor.

În dosarul depus la instanță, avocații notifică faptul că în momentul impactului centura de siguranță a exercitat o presiune de câteva mii de kilograme forță asupra lui Walker, fracturându-i coastele și pelvisul și făcându-l pur și simplu captiv în automobilul care a luat foc.

De asemenea, mai este sesizat faptul că mașina nu dispunea de dotările care ar fi putut împiedica producerea accidentului sau supraviețuirea lui Walker.

Până în acest moment Porsche nu a comentat în mod oficial acuzațiile aduse.


Accidentul s-a produs în momentul în care prietenul lui Walker, Roger Rodas, a pierdut controlul asupra mașinii Porsche Carrera GT, care se deplasa cu o viteză dublă față de limita legală în zonă, și s-a înfipt într-un parapet după care a luat foc.

Într-un caz similar, anul trecut, văduva lui Rodas a chemat la rândul său în judecată Porsche, producătorul german justificând că accidentul este clar produs din vina fostului său soț și nu din cauza unor elemente de design al autovehiculului.

Alte stiri din Externe

Ultima oră