Doi slovaci, judecaţi pentru că au încercat să ucidă o româncă în Austria

20 Sep 2015
Doi slovaci, judecaţi pentru că au încercat să ucidă o româncă în Austria
Act de o cruzime greu de imaginat în orașul austriac Graz. Doi cetățeni slovaci trebuie să răspundă acum în fața legii pentru tentativa de ucide o tânără de 27 de ani din România. În noaptea de 30 spre 31 ianuarie, un cetățean slovac de 42 de ani, orbit de gelozie, și-a agresat concubina româncă. După ce i-a împărțit pumni și picioare, bărbatul i-a cerut unui prieten aflat în locuință să aducă un cuțit din bucătărie.

Deși văzuse că prietenul său o lovit-o pe femeie cu o sticlă de coniac și aceasta era plină de sânge, el i-a înmânat un cuțit.

“Slovacul a încercat în mod repetat să îi bage cuțitul în zona inimii, însă aceasta s-a apărat cu ultimele puteri și a fost rănită în mod repetat la mâini”, scrie Kleine Zeitung, din Austria.

Femeia a reușit să fugă la vecini, care au alertat poliția. Cei doi bărbați au fost arestați la scurt timp, fără să opună rezistență. Ei dau vina pe alcool și se declară nevinovați. Procurorii cer pedepse exemplare pentru tentativă de omor deosebit de grav. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră