Croatele şi-au pus sânii pe Internet, ca să dea jos Guvernul

17 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Croatele şi-au pus sânii pe Internet, ca să dea jos Guvernul


Joi, 16 iunie, Parlamentul croat i-a acordat un vot de neîncredere premierului Tihomir Oreskovic, al cărui Cabinet a rezistat doar cinci luni.
Moţiunea a fost adoptată de 125 de deputaţi, din totalul de 151 câţi numără Adunarea croată, Sabor. Preşedintele statului, Kolinda Grabar Kitarovic, le-a cerut liderilor politici să dizolve Parlamentul, pentru a se putea organiza cât mai rapid alegeri anticipate.
Femeile croate, foarte înfocate, când vine vorba despre politică, nu au avut prea multă răbdare până la rezolvarea agoniei politice, aşa că au avut o idee. Să influenţeze autorităţile în felul lor.

alti sani
Frumoasele croate au promis, prin urmare, să posteze pe Twitter fotografii cu sânii lor, dacă Parlamentul reuşeşte să dizolve Guvernul. Parlamentul este în situaţia de a ceda voinţei voluptoaselor cetăţene.

sani croate
În consecinţă, croatele s-au ţinut de cuvânt şi s-au pus pe postat pe Twitter fotografii cu ce au mai frumos, cu hashtag-ul #SiseZaPadVlade (ceea ce se traduce prin „sâni pentru demisia Guvernului”).

Alte stiri din Externe

Ultima oră