Cea mai norocoasă femeie din lume. După ce a câștigat la loto, a dat lovitura și la pariuri sportive

15 Oct 2015
Cea mai norocoasă femeie din lume. După ce a câștigat la loto, a dat lovitura și la pariuri sportive
Jane Park este cu siguranță cea mai norocoasă femeie din lume la această oră. În 2013, la vârsta de 17 ani, a cumpărat primul ei bilet la loto și a câștigat marele premiu de 1 milion de lire sterline.  

După doi ani, mai exact sâmbăta trecută, la ora locală 14, tânăra din capitala Scoției a intrat într-o casă de pariuri și a selectat nouă partide de fotbal.

“Am ales la nimereală”, a declarat Jane, pentru Dailyrecord. A pariat 20 de lire pe o cotă de 350 și a câștigat 7000 de lire sterline.

După ce a câștigat, tânăra a postat biletul pe contul ei de Twitter.

Ea a nimerit egalul dintre Finlanda și Irlanda de Nord, victoria previzibilă a Scoției în Gibraltar, victoria Poloniei în fața Irlandei și victoria Germaniei în fața Georgiei.

Apoi au urmat câteva pronosticuri și combinații neobișnuite: scor exact la Cagliari – Cesena din liga secundă italiană (3-1),  remiza dintre Perugia și Virtus Entella, tot din liga secundă italiană, victoria celor de la Cordoba în deplasarea de la Lugo din liga secundă spaniolă și victoria celor de la Martina Franca pe teren propriu împotriva echipei Juve Stabia, contând pentru etapa a 6-a din liga a 3-a italiană.

După ce a câștigat la loto, tânăra a recurs la o serie de operații estetice. Și-a mărit sânii și și-a pus botox în buze. Rămâne de văzut în ce va investi banii câștigați de această dată.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră