Ben Affleck şi Matt Damon vor face un film inspirat de scandalul din FIFA

27 Iun 2015
Ben Affleck şi Matt Damon vor face un film inspirat de scandalul din FIFA

Ben Affleck și Matt Damon sunt pregătiţi să facă un film desprel Chuck Blazer și scandalul FIFA, scrie prosoccertalk.nbcsports.com. The Hollywood Reporter precizează că Affleck  se va fi alătura  prietenului său, Damon, ca producători ai companiei Warner Bros, care a câștigat în războiul pe dreptul de autor pentru cartea lui Ken Basinger, "Houses of Deceit", ce oferă detalii despre corupția din FIFA.

Cartea, care nu a fost publicată încă, se concentrează pe Chuck Blazer. Acesta pledează vinovat pentru mai multe acuzaţii de corupţie, spălare de bani şi înşelăciune. Basinger  a spus că a fost atras de poveste deoarece FIFA, pe cât de puternică este, pe atât a devenit mai coruptă.

"Îmi place povestea şi faptul că este vorba despre un sentiment foarte puternic de bine și rău. Nu există ambiguitate în comportamentul acestor oameni. Este incredibil ce au reuşit să facă cei de la FBI şi IRS. Au făcut un bine şi au distrus ceea ce părea intangibil din cauza puterii pe care FIFA o are la nivel internaţional.E ca și cum ai fi combinat MLB, NBA, NFL, NHL și într-o singură organizație", a spus Basinger.

Blazer a recunoscut că el a acceptat mită pentru organizarea Campionateleor Mondiale de fotbal în 1998 şi 2010  din Franța, respectiv  Africa de Sud.
Ajuns  în FIFA , Blazer a fost poreclit " Mister 10% ", deoarece lua comision din toate afacerile pe care le intermedia.


Alte stiri din Externe

Ultima oră