VIDEO - ATAC ARMAT într-un campus universitar din Pakistan. Teroriștii au deschis focul asupra studenților și profesorilor

20 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
VIDEO - ATAC ARMAT într-un campus universitar din Pakistan. Teroriștii au deschis focul asupra studenților și profesorilor

UPDATE 10:00 - Cel puțin 21 de oameni au fost uciși în urma atacului armat din campusul unei universități din nord-vestul Pakistanului.

"Bilanțul a ajuns la 21 de morți și ne așteptăm să crească", a declarat șeful poliției locale, Saeed Wazir.

UPDATE 9:10 - 5 persoane au fost ucise, după ce un grup de atacatori au deschis focul într-un campus universitar din Pakistan. "Am în față cinci cadavre. Toți au fost împușcați", a declarat Bilal Faizi, un oficial al Serviciului de intervenții.

Asim Bajwa, purtătorul de cuvânt al Armatei, a scris pe Twitter că doi dintre atacatori au fost uciși.

..........................................

Mai mulți bărbați înarmați au atacat universitatea Bacha Khan din Charsadda, nord-vestul Pakistanului. Potrivit BBC News, care citează vicepreședintele instituției, atacul este în desfășurare.

Surse au declarat pentru Reuters că în zonă au fost auzite două explozii.

"Poliția mi-a spus că schimburile de foc continuă în campus", a spus Fazal Raheem Marwat, vicepreședintele Universității Bacha Khan din Charsadda, potrivit presstv.ir.

Un reprezentant al poliției locale, Amjad Khan, a declarat că se afla în afara universității în momentul declanșării atacului.

Posturile locale de televiziune relatează că trei atacatori au deschis focul asupra studenților și profesorilor.

Un lector universitar a declarat că majoritatea elevilor și profesorilor se aflau în clase când a început să se tragă.

Deocamdată nu sunt informații legate de eventuale victime, dar presa din Pakistan scrie că o persoană ar fi fost ucisă în atac.

Poliția a înconjurat campusul, acolo unde studenții și personalul universității așteaptă să fie evacuați.

La Universitatea Bacha Khan învață 3.000 de studenți.

Alte stiri din Externe

Ultima oră