Ambasada SUA la București nu mai poate tipări vize!

17 Iun 2015
Ambasada SUA la București nu mai poate tipări vize!
Secţia Consulară a Ambasadei SUA de la București nu poate tipări vizele aprobate după 8 iunie.

Potrivit unui anunț făcut de Ambasada SUA, este vorba despre probleme tehnice la nivel global înregistrate la Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat din Washington.

”Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat se confruntă în prezent cu probleme tehnice la nivel global în procesarea paşapoartelor şi vizelor, indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create şi vă asigurăm că se lucrează asiduu la restabilirea funcţionalitaţii întregului sistem", se afirmă în anunțul publicat pe site-ul Ambasadei de la București.

"Persoanele care au interviuri programate în perioada 14-20 iunie 2015 trebuie să efectueze o reprgramare, dacă au completat formularul DS-160 după data de 9 iunie 2015. Interviurile pot fi reprogramate urmând instrucţiunile de pe acest site. Solicitanţii de viză care au completat formularul DS-160 înainte de 9 iunie 2015 pot susţine interviul deja programat", precizează Secţia Consulară a Ambasadei SUA.

Alte stiri din Externe

Ultima oră