S-au bătut cu halbele de bere până au ajuns la spital

16 Iul 2017
S-au bătut cu halbele de bere până au ajuns la spital

Un vasluian a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit în cap cu o halbă de bere, de amicul de pahar, în urma unei dispute. Altercaţia dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 66, respectiv 69 de ani, a avut loc pe terasa unui bar din Vaslui.

Într-o primă fază, vasluianul de 66 de ani l-a lovit cu o halbă în gură pe prietenul său. Acesta a reacţionat şi, la rândul său, i-a dat cu o altă halbă de bere în cap, provocându-i răni grave, relatează news.ro.

Martorii la incident au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au cerut intervenţia unui echipaj medical. După ce au fost stabilizaţi, cei doi bărbaţi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde vasluianul de 66 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, având în vedere leziunea gravă suferită la cap.

”Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit, deocamdată, dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Însă, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, încadrarea juridică a faptei poate fi schimbată”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră