Pană de curent în Drumul Taberei: Peste o oră în beznă

11 Aug 2015
Pană de curent în Drumul Taberei: Peste o oră în beznă
Bucureștenii din Drumul Taberei au rămas, marți seară, fără curent electric, timp de peste o oră. Pana a început în jurul orei 19:40, iar avaria a afectat cartierul Drumul Taberei, de la Bulevardul Timișoara la Calea Rahovei.

Semafoarele din zonă nu au funcționat, provocând câteva ambuteiaje în intersecţia Bulevardul.Timişoara cu Strada Braşov.

Nici serviciul Call Center al ENEL nu a funcționat la începutul penei de curent, probabil din cauza avalanșei de apeluri. Sistemul de electricitate din zonă a devenit din nou funcțional în jurul orei 20:45, pe secţiuni de cartier.
Serviciul Call Center nu a funcționat inițial, din cauza avalanșei de apeluri, însă numărul unic 0219291 - See more at: http://www.b365.ro/pana-de-curent-in-sectorul-6-mai-multe-cartiere-au-ramas-fara-curent-electric_234893.html#sthash.20OySKDF.dpuf
varia afectează cartierul Drumul Taberei, de la Bulevardul Timișoara la Calea Rahovei - See more at: http://www.b365.ro/pana-de-curent-in-sectorul-6-mai-multe-cartiere-au-ramas-fara-curent-electric_234893.html#sthash.20OySKDF.dpuf

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră