Unteatru de copii invită publicul la spectacolul și Atelierul de street Art „În față la O12”

19 Sep 2019
Unteatru de copii invită publicul la spectacolul și Atelierul de street Art „În față la O12”

Sâmbătă și duminică, 21 și 22 septembrie, de la ora 11:00, Unteatru de copii învită publicul din București, tânăr și mai puțin tânăr, la spectacolul „În față la O12”.

Spectacolul de sâmbătă, 21 septembrie, va fi urmat de la ora 12:00, de Atelierul de Street Art coordonat de către John Dot S, street and stencil artist. Evenimentul este menit să marcheze lansarea oficială a proiectului Unteatru de copii - creat de unteatru și Asociația Culturală pentru Educație prin Artă - și se adresează tinerilor spectatori ai spectacolului „În față la O12”.  Aceștia vor avea ocazia să creeze propriile vizualuri originale Street Art, transferând jocurile copilăriei anilor ’90 de pe scenă, în imagini direct pe panourile lui John Dot S.

„Fiecare generație are un set de jocuri, transformate în amintiri, cu care ajungi să mergi mai departe până la adânci bătrâneți. Eu și actorii din spectacol facem parte din generația jocurilor de tip frunza, fața, țările, flori fete și băieți... cu alte cuvinte tot ce se putea juca la scara din fața blocului, pe strada îngustă – pe vremea noastră fără mașini parcate una lângă alta sau una peste alta -  dintre blocuri. Pentru mine În față la O 12 e despre mixul puternic între nostalgie, prietenie (pe viață), joacă, începuturi și sfârșitul inevitabil.” - Oana Răsuceanu, scenaristă-regizor.

„Nu contează unde ești sau ce faci, atat timp cât trăiești prezent, simți oamenii și emoțiile din jurul tău; contează cum înțelegi ceea ce există și se întamplă în jurul tău.” - John Dot S.

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră