Unteatru de copii învită publicul la spectacole și în luna octombrie

09 Oct 2019
Unteatru de copii învită publicul la spectacole și în luna octombrie

Pe parcursul lunii octombrie, în weekend-uri, de la ora 11:00, Unteatru de copii învită publicul la spectacolele dedicate publicului tânăr și foarte tânăr din București, care se vor desfășura în datele de 12, 20, 26 și 27 octombrie 2019, la Teatrul UNTEATRU (Sfinții Apostoli 44).

Cele patru spectacole - „Micul Prinț” (produs de Lightwave Theatre Company și unteatru), „S.O.S. Dispar poveștile”, „Carina pe drumul spre casă” și „În față la O12” (produse de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă) - îi invită atât pe tinerii spectatori,copii și adolescenți deopotrivă, cât și pe părinți să își petreacă finalurile de săptămână la sediul Unteatru, într-un spațiu neconvenționalși primitor.

Programul Unteatru de copiia fost creat în luna august 2019 de către Asociația Culturală pentru Educație prin Artă și Unteatru, organizații care s-au întâlnit pe teritoriul comun al proiectelor culturale și educative,  menite să atragă noi publicuri către zona artelor din România și să încurajeze tinerele generații de actori, regizori și scenariști de teatru și film. 

Biletele pot fi achiziționate online la  http://bit.ly/unteatrudecopii
Pentru rezervări sau informații: rezervari@unteatru.ro, contact@unteatru.rosau sms la telefon 0721268516 (nume, data, numar de locuri).

Alte stiri din Teatru

Ultima oră