Turneu Rhythm Of The Dance prin cinci oraşe din România

24 Apr 2015
Turneu Rhythm Of The Dance prin cinci oraşe din România
Primul show Rhythm Of The Dance, ce marcheaza inceperea turneului in tara noastra, va avea loc la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor in aceasta seara, de la ora 20.00! 

Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze vor prezenta spectacolul Rhythm Of The Dance in urmatoarele orase: Constanta (24 aprilie), Bucuresti (27 Aprilie, 2 reprezentatii), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie). La cererea publicului bucurestean, irlandezii vor sustine nu una, ci doua reprezentatii ale impresionantului show ce va avea loc in capitala luni, pe data de 27 Aprilie 2015, la Sala Mare a Teatrului National, de la ora 17.00 si de la ora 20.00.

Show-ul prezentat la noi a fost vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari! Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si este o incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice. Echipa ce va prezenta uimitorul spectacol este compusa din peste 20 de dansatori - campioni mondiali la dans irlandez, trei tenori si un band de muzicieni traditionali!

Alte stiri din Teatru

Ultima oră