Teatru în serial: “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!". Premiera, pe 20 octombrie

02 Oct 2015
Teatru în serial: “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!
Te-ai amuzat copios la “Mă mut la mama” şi ai râs non stop la “Mă mut la tata?” Primul serial de teatru din România continuă cu “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!" Vino să afli răspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu,  Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu te aşteaptă la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag.

Echipa ce a conceput și pus în scenă super comediile “Mă mut la mama” şi “Mă mut la tata” duce povestea mai departe cu spectacolul “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”.  Premiera va avea loc pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie, iar protagoniștii promit: “ o experiență la fel de amuzantă ca și cea din “episoadele” precedente, o poveste sinceră, desprinsă din viața unei familii normale și transpusă în lumina reflectoarelor. O poveste cu situații de un comic imposibil, în care fiecare se regăsește, sau în care își recunoaște sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Biletele se găsec la Teatrul de Comedie, la casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor şi online pe bilete.ro şi startickets.ro. 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră