Opt spectacole ale Teatrului Stela Popescu, văzute de peste 3.500 de copii

18 Oct 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Opt spectacole ale Teatrului Stela Popescu, văzute de peste 3.500 de copii

Producțiile Teatrului STELA POPESCU sunt tot mai solicitate de micii melomani, atât din București, cât și din țară. În această toamnă, din 22 septembrie și până în 17 octombrie, au avut loc opt spectacole la care au asistat peste 3.500 de copii.

Mai întâi, TSP a participat cu musicalul de succes „Aladin” la Sibiu Opera Fest (22 septembrie); apoi au fost lansate în premieră două evenimente dedicate şcolilor speciale, caselor de copii – Festivalul cântecului care face minuni şi Gala hiturilor – Buzău, aceasta având loc pe data de 25 septembrie. O adevărată sărbătoare a fost pentru toți cei prezenți la 9 octombrie în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor inaugurarea oficială a Teatrului STELA POPESCU cu „Aladin”.

Trupa a răspuns cu bucurie cererii publicului din Râmnicu Vâlcea de a juca „Aladin” pe 10 și 11 octombrie, în cadrul Râmnic Inter Fest, iar apoi celui din Constanța, unde au avut loc alte două reprezentații cu minunatul musical în aceeași zi - 17 octombrie.

În prezent au loc intense pregătiri, asistate, direcţionate de coregraful Ştefan Soare, pentru turnee, feerii folclorice - în ţară, în lume. În noiembrie, din nou „Aladin”, cu Stela Popescu în rolul Mamei lui Aladin. Și conform cererilor, sălile vor fi arhipline. Vor urma premierele: „România - Ţară Magică”, în preajma Zilei Naţionale a României şi Gala personajelor „De la Chiriţa la Harap Alb”. Vor rula în continuare, la casele de copii , la şcolile speciale, cele două evenimente cu puternică încărcătură emoţională: Festivalul cântecului care face minuni și Secretele hiturilor.

Astfel, agenda TSP propune șase premiere în această primă parte a stagiunii 2016-2017, iar trupa se bucură de entuziasmul miilor de copii, de sălile arhipline - oglinda popularităţii acestui tânăr şi performant ansamblu.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră