“Las’ că Știm Noi”, la Teatrul Elisabeta. Bebe Cotimanis și Carmen Tănase pentru prima dată împreună pe scenă, într-o comedie de zile mari

08 Oct 2015
“Las’ că Știm Noi”, la Teatrul Elisabeta.  Bebe Cotimanis și Carmen Tănase pentru prima dată împreună pe scenă, într-o comedie de zile mari
De la regizorul comediilor de succes “Boeing Boeing” (spectacolul cu nr record de spectatori la Theaterstock Bacău - 1800 spectatori în Teatrul de Vară/iar în total în 3 stagiuni 27.000 spectatori) și “Încurcătură la Nivel Înalt” (Puiu Șerban), în premieră în România - Teatrul Elisabeta prezintă un regal de râsete și voie bună.

Comedia " Las' că Știm Noi!" scrisă de Dereck Benfield și tradusă de Irina Margareta Nistor, îi delecteaza pe spectator cu un lanț nesfârșit de confuzii și încurcături super haioase!

Nimic nu e ce pare!
Nimic nu este ceea ce pare a fi: Pastorul Featherstone (Adi Gheo) nu este cleric, avocatul Tunnicliffe (Ștefan Velniciuc) pretinde că este veterinar, menajerele nu sunt nici ele ceea ce par a fi. Și toate astea doar pentru că polițistul Henry (Bebe Cotimanis) și sora lui, Sarah (Mirela Stoian), doresc să petreacă o vacanță liniștită în casa fratelui lor geamăn decedat, parintele Bernard. Și urmează să descoperim că Nora Winthrop (Carmen Tănase), noul administrator, a transformat ferma într-o proprietate înfloritoare cu reputație dubioasă. Iar când pe sceă apare și Bernard, haosul este perfect: este chiar el pe scenă, este fantoma lui ori s-au bucurat de prea mult whisky și sherry?

Decorul este unul ingenios care printr-un artificiu ingineresc permite glisarea naturală și la vedere dintr-un spațiu de joc în altul.
La premieră de vineri, 9 octombrie, spectatorii vor fi întampinați cu un cocktail de bun-venit, iar după piesă vor putea interacționa cu actorii în foaier în cadrul unei sesiuni de socializare și autografe.

Următorul spectacol se joacă joi 29 octombrie, tot la ora 19. 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră