HORAȚIU MĂLĂELE, o nouă demonstratie inegalabila cu spectacolul ”Sunt un orb”

12 Oct 2015
HORAȚIU MĂLĂELE, o nouă demonstratie inegalabila  cu spectacolul ”Sunt un orb”
Recitalul excepțional ”Sunt un orb” revine in inima capitalei, pe 13 noiembrie la cinematografului Patria, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.

Horatiu Malaele ii va introduce pe cei prezenti in atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura, prin pleiada de poezii despre dragostea animaliera, picturala, de mama, de sotie, prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

„Spectacolul ”Sunt un orb” cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Ca de fiecare data, recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie neagra regizata de Horatiu Malaele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, in care chiar Horatiu Malaele realizeaza un rol de exceptie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul ”Sunt un orb” de pe 13 noiembrie, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea acestuia.

Filmul, dificil de incadrat intr-un gen cinematografic, ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul artistului Horatiu Malaele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Unirea Shopping Center. Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 49 ron – cat.I si 39 ron – cat.II.

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră