Horaţiu Mălăele: ultima reprezentație a recitalului ”Sunt un orb” în acest sezon

13 Mai 2015
Horaţiu Mălăele: ultima reprezentație  a recitalului ”Sunt un orb” în acest sezon
Recitalul ”Sunt un orb”, ilustrat cu brio de actorul Horaţiu Mălăele va străluci încă o dată pe scena cinematografului Patria din capitală.

Ultima întâlnire din acest sezon a marelui actor cu publicul, se va produce, vineri , 22 mai, începând cu ora 19:00 in acelasi cadru plin de umor.

Actorul, regizorul, pictorul, scenaristul şi scriitorul Horaţiu Mălăele produce valuri de admiraţie în rândul . Aplauzele indelungi, mesajele și susţinerea spectatorilor îl determină să revină pe scenă cu deosebită plăcere.

Adoptând o ţinută relaxată, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele îşi va întâmpina spectatorii cu glume tandre, cum ar fi: ”M-am născut în România. De ce? Am vrut să fiu mai aproape de mama”. Din “dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din “dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele îi invită pe bucureşteni să savureze o seară plină de umor cu poezii de calitate, glume la care se râde în hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică. În plus, spectatorii vor putea viziona în mod gratuit de proiecţia filmului ”Funeralii fericite”.
 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră