Gala UNITER: Cel mai bun spectacol este "De vânzare", în regia Gianinei Cărbunariu

26 Mai 2015
Gala UNITER:  Cel mai bun spectacol este
Spectacolul "De vânzare / For Sale", în regia Gianinei Cărbunariu, a primit premiul pentru Cel mai bun spectacol al anului 2014, la cea de-a 23-a Gală a premiilor UNITER.

"Mă bucură acest premiu, pe care eu cu siguranță nu mai apuc să-l mai iau ca actriță, dar l-a luat Teatrul Odeon datorită Gianinei Cărbunariu. (...) Am tras nădejde din toată inima să ia acest spectacol premiu, pentru că a adus un suflu nou în viața Teatrului Odeon, în aria teatrală, în viața noastră a tuturor", a declarat Dorina Lazăr, directoarea Teatrului Odeon, la primirea premiului.

Premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal i-a fost acordat lui Vlad Ivanov pentru rolul din spectacolul "Omul cel bun din Seciuan", de la Teatrul Bulandra, iar distincția pentru Cea mai bună actriță în rol principal a fost câștigată de Anca Hanu, pentru rolul Amalia din spectacolul "Amalia respiră adânc", spectacol al Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Categoria Cel mai bun regizor al anului a fost câştigată de Victor Ioan Frunză pentru spectacolul "Mobilă și durere". Tot pentru același spectacol, Adriana Grand a câştigat categoria Cel mai bun scenograf.

La categoria Cel mai bun actor în rol secundar premiul a fost câștigat de Mihai Călin pentru rolul Caliban din spectacolul "Furtuna" (TNB). Cea mai bună actriță în rol secundar a fost numită Katalin Berekmeri pentru rolurile din spectacolul "Castingul Dracului" pus în scenă la Teatrul Național Târgu-Mureș.
 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră