Boeing Boeing se joacă la Theaterstock Bacău (GALERIE FOTO)

04 Aug 2015
Boeing Boeing se joacă la Theaterstock Bacău (GALERIE FOTO)
Cu peste 25.000 de spectatori în trei ani, comedia Boeing Boeing este cel mai mai vizionat spectacol de comedie din România. De altfel, Boeing Boeing deține și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial.

Joi, 6 august, de la 20:30, Aurelian Temișan, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc și Lucian Ghimiși vor urca pe scena Teatrului de Vară “Radu Beligan” din Bacău într-unul din cele mai așteptate momente ale festivalului Theaterstock.

Ca orice producție semnată Teatrul Elisabeta, Boeing Boeing aduce spectatorilor o adevărată experiență de divertisment. După trei ore de râs in continuu, spectatorii vor avea ocazia să vorbească si să facă poze cu actorii în cadrul unei sesiuni speciale de socializare și autografe.

Arhitectul Bernard (Aurelian Temișan), personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care iși trăiește viața în compania a trei stewardese superbe (Monica Davidescu, Tania Popa si Alexandra Velniciuc), dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta (Anca Sigartău). Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate
orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele 3 logodnice stewardese.
Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert (Lucian Ghimiși). Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună și cui și astfel se iscă o înlănțuire de situații comice care te fac să râzi cu lacrimi și fără să te mai poți opri până la finalul piesei.

Regia spectacolului este semnată de Șerban Puiu, iar textul îi aparține lui Marc Camolleti.
Traducerea a fost realizată de Irirna Margareta Nistor.

Teatrul Elisabeta este prezent în festival cu 2 piese de teatru, cealaltă fiind o altă comedie cu mare priză la publicul bucureștean – Încurcătură la Nivel Înalt.

Reunindu-i pe scenă pe Aurelian Temișan, Gabi Costin, Vasile Calofir, Monica Davidescu și Alexandra Velniciuc, Încurcătură la Nivel Înalt este o comedie bulevardieră cu stil, în care intrigile politice se intersectează și se amestecă într-un mod absolut delicios de haotic și ilar cu cele amoroase și dau naștere unor situații comice irezistibile. Spectacolul se joacă miercuri, 5 august de la 20:30 tot la Teatrul de Vară “Radu Beligan” din Bacău.

Biletele costa 30 de lei și au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului Municipal “Bacovia”, deschisă zilnic în intervalele orare 9.00 – 14.00 şi 17.00 – 21.00.

Informații suplimentare se pot obține accesând paginile de Facebook Teatrul Municipal Bacovia și Theaterstock Bacău.
 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră