Roberto Carlos e sigur: Ronaldo este cel mai bun jucător din lume

24 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Roberto Carlos e sigur: Ronaldo este cel mai bun jucător din lume

Legenda fotbalului brazilian Roberto Carlos a afirmat, joi, că atacantul portughez Cristiano Ronaldo este în acest moment cel mai bun jucător de fotbal din lume, informează AFP,scrie agerpres.ro

"Cristiano este foarte bine, numărul 1 în acest moment. El și-a schimbat un pic stilul de joc, dar rămâne extrem de important pentru Real Madrid și selecționata Portugaliei", a apreciat Roberto Carlos cu ocazia congresului pe teme de fotbal organizat la Estorilor, în apropiere de Barcelona, unde brazilianul ținea un discurs despre viitoarea Cupă a Confederațiilor din Rusia.

"Cristiano va căuta mereu să fie cel mai bun din lume și o face încă și azi, iar toate echipele și-ar dori să aibă un jucător la acest nivel", a continuat câștigătorul Cupei Mondiale din 2002 cu selecționata Braziliei.

Întrebat despre alte stele ale fotbalului mondial, fostul fundaș lateral-stânga al selecționatei "Auriverde" i-a rezervat un loc și compatriotului său Neymar. "Neymar va avea momentul său, dar Ronaldo și Messi sunt aici, trăiesc, joacă la cel mai înalt nivel și își dispută titlul de cel mai bun jucător, dar Neymar intră și el în luptă", a adăugat fostul jucător al echipei Real Madrid.

În vederea viitorului Clasico Real Madrid — FC Barcelona, programat pe 23 aprilie, Roberto Carlos și-a exprimat preferința între compatriotul său și vedeta portugheză.

"Nu am o preferință între cei doi, întrucât sunt doi mari jucători și avem șansa să-i avem, dar când e vorba de un Clasico îl susțin pe Cristiano, este logic", a conchis fostul specialist al loviturilor libere de la lungă distanță.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră