Paradoxul Ronaldo: criticat vehement după ce a fost desemnat The Best

20 Ian 2017 | scris de Radu Popescu
Paradoxul Ronaldo: criticat vehement după ce a fost desemnat The Best

Folosit de Zidane doar în două meciuri de la începutul acestui an. Ronaldo a dezamăgit pe toată lumea prin jocul său lipsit de orizont. Mai mult cele două meciuri-cu Sevilla şi Celta Vigo- au reprezentat şi două înfrângeri dureroase pentru Real.

Paradoxal dar în doar câteva săptâmâni de la câştigarea a două troee individuale majore-Balonul de aur şi FIFA-starul portughez este criticat de toată lumea. Ca să nu mai vorbim de faptul că automat toţi criticii săi îl compară cu Messi-mai ales că argentinianul se află într-un moment de graţie.

Şi în vestiarul Realului atmosfera e tensionată.Mulţi consideră că Ronaldo e o frână în evoluţia echipei prin pretenţia lui de a fi jucat de toată lumea pentru a da gol.

Afrontul suprem l-a reprezentat huiduielile suporterilor Realului în timpul meciului cu Celta Vigo care i-au cerut să plece în China.

Coincidenţă sau nu dar astăzi a apărut informaţia potrivit căreia Real ar vrea să-l vîndă pe starul portughez la un club din China ,evident pe o sumă uriaşă.

Dar la fel de evident este faptul că potughezul vrea să-şi păstreze statutul de mare vedetă şi în niciun caz nu va accepta să-şi încheie cariera în China.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră