Repetabilul noroc? Enrique crede că Barcelona va da cinci goluri

18 Apr 2017 | scris de Radu Popescu
Repetabilul noroc? Enrique crede că Barcelona va da cinci goluri

Interes enorm pentru întîlnirea de mîine seară dintre Barcelona şi Juventus în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Şi asta deoarece toată lumea e curioasă:va reuşi Barcelona să recupereze cele trei goluri primite la Torino? Italienii au cîştigat cu 3-0 dar Barcelona nu a jucat deloc rău. Evident că apar comparaţiile cu PSG,care,după 4-0 la Paris a capotat pe Camp Nou cu un incredibil  1-6-a primit trei goluri în ultimele 8 minute.

Cei mai mulţi spun că norocul din acel meci este irepetabil pentru echipa catalană care,în treacăt fie spus, arată cam obosită şi extrem de vulnerabilă în apărare.

 

Aşa că Enrique ,antrenorul Barcelonei,declara acum cîteva zile că dacă e nevoie Barcelona va avea în acest meci al disperărării opt atacanţi. Iar astăzi ,în conferinţa de presă,acesta a preicizat că echipa sa îşi propune să dea cinci goluri. Înainte de meciul cu PSG acelaşi antrenor pronosticase 6 goluri din partea echipei catalane.

 

Evident că Barcelona poate da cinci goluri,chiar dacă adversar este Juventus. Problema este alta:poate evita echipa catalană să ia gol-goluri de la italieni?

 

Oricum,faimoasa echipă a magicului tiki-taka a ajuns într-o situaţie umilitoare:să fie nevoită,a doua oară,să depăşească o înfrîngere usturătoare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră