Căderea din cer. Barcelona are nevoie de un nou miracol

13 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Căderea din cer. Barcelona are nevoie de un nou miracol

Eliminarea PSG după un meci inexplicabil şi magic readusese fericirea celestă în tabăra Barcelonei. Iar căderea din cer a fost rapidă:înfrângere în faţa celor de la Deportivo La Coruna,o echipă care se chinuie să scape de zona retrogradării. Dar Depor a jucat magistral, a dominat de multe ori jocul şi a înscris două goluri superbe în faţa unei Barcelone apatice şi care se încurca într-o vădită lipsă de viziune. Deportivo a cîştigat cu 2-1 iar formaţia catalană vede cu neputinţă cum Real se duce la două puncte în faţă-distanţă care se poate majora la cinci puncte în condiţiile în care echipa lui Zidane are un meci mai puţin disputat.

Aşa că,în numai trei zile, Barcelona revine cu picioarele pe pămţnt şi dintr-un moment intrat în istorie revine la o perspectivă deloc roză.

Înfrîngerea din meciul cu Deportivo face ca şansele de a cîştiga titlul să se reducă vizibil iar în Liga Campuonilor sunt echipe care par mai bine plasate-prin joc şi determinare-în a ajunge în finală.

Dar,exact cum scria presa catalană după episodul Depor-sunt şi ei oameni-dar luînd ca model episodul PSG de pe Camp-există speranţe ca echipa să-şi revină. Dar cum a fost un sezon cu prea multe căderi este clar că formaţia catalana are nevoie de un nou miracol...

Alte stiri din Sport

Ultima oră