Suporterii Naţionalei, filmaţi în timp ce se îndreptau spre Parc des Princes, pentru meciul cu Elveţia

15 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Suporterii Naţionalei, filmaţi în timp ce se îndreptau spre Parc des Princes, pentru meciul cu Elveţia


Acolo urmează să se dispute, începând cu ora 19:00, ora României, meciul dintre selecţionata noastră şi cea a Elveţiei, în cadrul EURO 2016. După ce au pierdut dramatic în meciul de deschidere, cu Franța, 1-2, tricolorii se vor duela cu Elveția, selecționată care în prima partidă s-a impus cu 1-0 în fața Albaniei.

parc des princes gazon
Suporterii tricolori participă la parada fanilor către Parc des Princes, eveniment organizat în premieră pentru români la acest turneu, scrie şi frf.ro.
Ultima întâlnire între cele două reprezentative datează din mai 2012, când România s-a impus cu 1-0 în deplasare, într-un meci amical.

steaguri
În 12 confruntări cu Elveția, selecționata României are 5 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.
Ca și tricolorii, elvețienii se află la a patra participare la Euro, după edițiile din 1996, 2004 și 2008, și nu au reușit să treacă de faza grupelor până acum. Nu e prima oară când cele două selecționate se vor întâlni la un turneu final. S-a mai întâmplat și în 1994, la Campionatul Mondial din America, când echipa noastră națională a pierdut, 1-4, dar a ajuns până în sferturile de finală ale turneului.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră