Nadia Comăneci, invitată în Israel să promoveze miscarea sportivă

04 Mai 2019 | scris de M.C.
Nadia Comăneci, invitată în Israel să promoveze miscarea sportivă Galerie foto (2)

Nadia Comăneci s-a aflat pentru câteva zile în Tel Aviv pentru a promova mișcarea sportivă în Israel. Simbol al performanței, model pentru tot ceea ce înseamnă sport, Nadia Comăneci a fost invitată în cadrul festivalului Life Run, un maraton pentru femei, care s-a desfășurat la 30 aprilie.

Nadia Comăneci este deseori invitată la diverse evenimente sportive ca simbol al performanței, ca model pentru tot ceea ce înseamnă sport, Nadia răspunzând cu plăcere acestor invitații.

Nadia a dat startul în cursă pentru cele peste 10.000 de participante. Cursa a avut loc în zona plajei, participantele putând opta pentru cursa de 12 km, 8 km sau 4 km, scrie Anima News.

În zona promenadei s-au organizat și evenimente conexe, DJ din Israel fiind prezenți la acest eveniment.

Înaintea startului, a fost organizată o conferință de presă la care au participat renumiți sportivi israelieni, invitată de onoare fiind renumita gimnastă română.

”Sunt impresionată să mă aflu aici. Mă aflu pentru prima dată în Israel și în cele două zile pe care le voi petrece aici simt căldură și mă simt ca și cum aș fi acasă. Aici sunt fetițe mici, atât de mici și au vrut să mă vadă și nici măcar nu știu dacă mamele lor m-au văzut atunci când am concurat. Există aici o platformă excelentă pentru femei. Este distractiv să vezi acest lucru, sigur cu toate aceste tinere. Ar fi trebuit să existe o astfel de platformă pentru femei încă în trecut, dar nu este niciodată prea târziu. Când am ajuns aici, toată lumea a fost foarte încântată să mă vadă. În timpul meu nu au existat prea multe șanse ca femeile să reușească și am avut norocul să o fac la o vârstă fragedă. Sper că toată lumea se va bucura de acest eveniment astăzi și vreau să-i felicit pe concurenții olimpici care au venit aici. 
Am vizitat Muzeul Olimpic din Tel Aviv unde am avut plăcerea să mă întâlnesc cu generația de gimnaste din Israel. A fost o întâlnire plăcută și emoționantă în perioada sărbătorilor, a speranței, a luminii care trebuie să ne călăuzească în ceea ce facem”, a declarat Nadia.

Alte stiri din Sport

Ultima oră