Ilie Năstase va face muncă în folosul comunității

14 Feb 2019 | scris de A.V.
Ilie Năstase va face muncă în folosul comunității

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase şi-a recunoscut vinovăţia, joi, în cadrul procesului desfăşurat la Judecătoria Sectorului 1, în care este acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi sustragere de la recoltarea probelor biologice, fiind de acord să efectueze muncă în folosul comunităţii.

"Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret", le-a spus Ilie Năstase magistraţilor, relatează agerpres.ro.

Dosarul lui Ilie Năstase a fost trimis în instanţă în decembrie 2018, iar la primul termen al procesului el a cerut să fie judecat prin procedura simplificată, recunoscându-şi faptele.

Instanţa a fost de acord, urmând ca sentinţa în acest caz să fie anunţată pe 27 februarie.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, lui Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră