Fanii sunt uimiţi. Omagiul de prost gust adus de Neymar la moartea lui Stephen Hawking

15 Mar 2018
Fanii sunt uimiţi. Omagiul de prost gust adus de Neymar la moartea lui Stephen Hawking Galerie foto (2)

Faimosul Neymar reuşeşte să provoace controverse chiar şi atunci când nu se află pe terenul de fotbal. Accidentat în meciul cu Olympique Marseille, el este în convalescenţă, dar nu pare foarte afectat.

Echipa sa de social media sau chiar el însuşi i-au adus un omagiu de prost gust geniului astrofizicii, Stephen Hawking, decedat miercuri. Motiv pentru care curg valuri de critici chiar din partea fanilor săi.

Starul PSG a publicat o fotografie cu el într-un scaun cu rotile, el fiind accidentat la un picior. Alături de poză, fotbalistul a postat un citat de-al lui Stepthen Hawking.

Omul de știință a trăit într-un scaun cu rotile cea mai mare perioadă a vieții lui, sfidând legile medicinei, din cauza unei boli neuromotorii rare, maladia Lou Gehring.

Neymar a scris: „Trebuie să ai o atitudine pozitivă și să te bucuri de părțile bune ale situației în care te afli”, citat atribuit lui Stephen Hawking, scrie 7sur7.be

Internauții l-au criticat însă pe cel mai bine plătit fotbalist pentru că s-ar fi comparat cu fizicianul.

„Sunt sigur că starea lui Neymar nu e nici pe departe comparabilă cu cea a lui Stephen Hawking”, scrie un utilizator Instagram.

Fizicianul Stephen Hawking s-a stins din viață miercuri. El suferea de boala Lou Gehrig, neputându-se mișca, și comunica numai cu ajutorul unui  sintetizator de voce.

Un curios omagiu, considerat de prost gust de mulţi internauţi, cum ar fi jurnalistul american Grant Wahl, de la Sports Illustrated: "Este maximum de egocentrism să te foloseşti de moartea lui Hawking", a scris acesta pe Twitter.

"Situaţia temporară a lui Neymar în scaunul cu rotile este absolut incomparabilă cu cea a lui Hawking, care şi-a petrecut practic toată viaţa în această situaţie. Sunt sigur că Neymar nu a vrut să facă rău, dar na", a mai scris jurnalistul.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră