Daniil Medvedev: M-am întrebat: „Ce ar face Novak (Djokovic)?”

26 Ian 2022 | scris de M.N.
Daniil Medvedev: M-am întrebat: „Ce ar face Novak (Djokovic)?”

Întrebat de Jim Courier imediat după succesul său epic împotriva lui Félix Auger-Aliassime miercuri la Melbourne, Daniil Medvedev a recunoscut că s-a gândit, atunci când era condus pe teren, la ce ar fi făcut Novak Djokovic în locul lui. Au urmat fluieraturi ale publicului...

Daniil Medvedev are întotdeauna talentul pentru o vorbă bună imediat după un meci. După succesul cu 6-7 (4/7), 3-6, 7-6 (7/2), 7-5, 6-4 împotriva lui Felix Auger-Aliassime miercuri, în sferturile de finală de la Australian Open, rusul s-a prezentat în mijlocul terenului pentru a răspunde la întrebările lui Jim Courier. „Nu jucam cel mai bun tenis al meu și Felix juca incredibil de bine, și-a justificat el cele două seturi pierdute. Nu prea știam ce să fac. Nu știu dacă oamenilor le va plăcea, dar m-am întrebat: ce ar face Novak (Djokovic)? . Și doar m-am gândit, o să-l fac să lucreze și va trebui să lupte până la ultimul punct. A mers. Am reușit să-mi ridic jocul.”

Declarația nu a fost pe placul publicului australian de pe Arena Rod Laver care a început să fluiere, întrucât sârbul, nevaccinat, a fost expulzat din Australia chiar înainte de începerea turneului. „Sau Rafa (Nadal) sau Roger (Federer)”, a strecurat apoi Medvedev, stârnind câteva aplauze.

După 4h42, rusul, mare favorit al turneului, și-a oferit un loc în demifinală, unde îl așteaptă Stefanos Tsitsipas.

Sursa: L'Equipe

Alte stiri din Sport

Ultima oră