Ponta se operează a doua oară la genunchi apoi intră în vacanţă

28 Iul 2015
Ponta se operează a doua oară la genunchi apoi intră în vacanţă
Premierul Victor Ponta va pleca mâine dimineață în Turcia, unde va fi supus unei a doua operații la genunch, urmând ca după intervenţia chirurgicală să plece în vacanţă până la 17 august, au declarat surse oficiale pentru Digi24. 

"Prim-ministrul va intra în concediu pe 1 august şi va reveni pe 17 august. În această perioadă, el îl va delega pe vicepremierul Gabriel Oprea să îl înlocuiască la conducerea executivului", au declarat sursele oficiale pentru stiri.tvr.ro, arâtând că în această perioadă nu vor avea loc şedinţe de guvern astfel încât Gabriel Oprea să fie desemnat premier interimar. 

Premierul Victor Ponta a precizat, săptămâna trecută, că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi. „Este foarte posibil să mai trebuiască să mai fac încă o operaţie la genunchi, dar nu e nimic atât de grav ca data trecută, e doar ce nu s-a reuşit data trecută”, a declarat Victor Ponta într-o emisiune televizată.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie, după o absenţă de aproape o lună.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră