Ponta revine cu lămuriri despre ofiţerul acoperit din PSD: Nu e Zgonea, ci un vicepreşedinte al partidului, fost ministru!

23 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
Ponta revine cu lămuriri despre ofiţerul acoperit din PSD: Nu e Zgonea, ci un vicepreşedinte al partidului, fost ministru!

"Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de "ofițerii" care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea — ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Ponta pe Facebook.

Ieri, după decizia sentința ÎCCJ în care președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul "Referendumul", Ponta a scris pe reţeaua de socializare că Dragnea nu trebuie să demisioneze de la conducerea PSD.

Potrivit fostului lider al PSD, Dragnea ar trebui să țină partidul unit şi să-l ferească de toți <ofițerii> acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia.

"Ca să răspund tuturor celor care mă întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie să își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți <ofițerii> acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?", a scris Ponta pe Facebook.

Alte stiri din Politic

Ultima oră