Vasile Blaga, nelămurit de ce liberalii se uită urât la fuziunea cu PDL și coabitează cu PSD

28 Iun 2015
Vasile Blaga, nelămurit de ce liberalii se uită urât la fuziunea cu PDL și coabitează cu PSD
Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat duminică, la Bacău, în cadrul unei reuniuni cu activul de partid din județ, că până la 1 decembrie vor trebui stabiliți toți candidații partidului pentru alegerile locale din 1 iunie 2016.

Astfel, Blaga a cerut liberalilor să nu mai privească în trecut, ci spre viitor, referindu-se la fuziunea cu PDL, o fuziune care nu pare să se fi finalizat în teritoriu. Cel puţin asta reiese din declaraţiile copreşedintelui PNL. Mai mult, Blaga a cerut PNL-ului să renunţe la coabitarea cu PSD.

Potrivit acestuia, "pentru a reuși, PNL trebuie să privescă nu în trecut, ci în viitor". "Cine nu percepe că există un singur PNL are podul rupt către liberali. Adversarul nostru politic este dincolo, în afara partidului și se numește PSD", a precizat Vasile Blaga.

El a cerut încetarea coabitării liberalilor cu PSD în unele județe. "Mai sunt coabitări cu structurile PSD din unele județe. Nu cred că mai poți fi liberal dacă coabitezi cu PSD, tu ori rudele tale. Lumea este informată, are alte standarde de a cunoaște realitățile și nu poate fi înșelată prin diverse tertipuri de coabitare. Vom lua măsuri rapide și în spiritul statului pentru a netezi drumul către obiectivul nostru: câștigarea alegerilor", a afirmat Vasile Blaga.

Alte stiri din Politic

Ultima oră