Udrea dezvăluie că PDL se finanţa cu bani negri: “Îmi asum, dar să-şi asume întregul partid în cazul ăsta”

15 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
Udrea dezvăluie că PDL se finanţa cu bani negri: “Îmi asum, dar să-şi asume întregul partid în cazul ăsta”

 

„De data asta ştiu lucruri. Ştiu lucruri şi despre prima faptă aceea cu vila de la Eforie, şi ştiu lucruri şi despre banii de la Buzăianu. Şi fac o paranteză şi vă spun da, a venit la mine Buzăianu la partid, pentru campania partidului din 2012 şi lucru ăsta l-am recunoscut. Şi nu numai că l-am recunoscut, ba chiar am scris Parchetului  şi cred că această precipitare a Parchetului a venit tocmai urmare a faptului că am declarat lucrurile acestea. Bun, o arestăm pe Elena Udrea pentru că PDL s-a finanţat şi cu banii de la Buzăianu? Păi atunci arestăm tot PDL! O arestăm pe Elena Udrea pentru că presa a primit în campanile bani de la partid? Păi să arestăm toţi liderii PDL că nu a fost Elena Udrea singura care a decis acest lucru. Vă spun eu cum au fost lucrurile cap-coadă , dar astea nu sunt faptele Elenei Udrea în nici într-un caz. Nu sunt astea şi nu sunt ale Elenei Udrea. Sunt altele şi mi le asum. Vorbim de finanţarea partidului? Îmi  asum, dar să-şi asume întregul partid în cazul ăsta”, spune Udrea într-o înregistrare dintr-o şedinţă secretă a Comisiei Juridice din Camerei, când i-a convins pe de deputaţi să nu o aresteze preventiv. Înregistrarea a fost  dată duminică publicităţii de Antena 3.

Totodată, Udrea este indignată că foştii pedelişti, actuali liberali, au transformat-o în  simbolul corupţiei din România , fiind sacrificată pentru a arăta că justiţia funcţionează şi e corectă.

“ Cei care astăzi să demonstreze că această corupţie începe şi se termină cu Elena Udrea  sunt cei pe care eu i-am sprijinit să ajungă în funcţii. De 10 ani nu au aflat nici că sunt coruptă, nici că plimb genţi cu bani, nici cum am făcut campanie electorală, nici cum s-a finalizat referendumul din 2012 când le tremura şi lor fundul că s-ar putea să se piardă referendumul şi s-ar putea să fie înlocuiţi din funcţii de către reprezentantii USL. Atunci nu erau interesaţi de unde veneau banii de campanii, de unde veneau  banii de susţinerea referendumului. Acum s-au trezit că Elena Udrea e simbolul corupţiei regimului Băsescu de 10 ani şi ca atare o sacrificăm continuu în faţa poporului dând impresia că uite cât de corectă e Justiţia în România”, a mai spus Udrea. (Gabriela Antoniu)

Alte stiri din Politic

Ultima oră