DECIZIA UDMR care bulversează calculele în politică. Coaliție doar cu cei care fac două autostrăzi!

16 Noi 2016 | scris de Marina Constantinoiu
DECIZIA UDMR care bulversează calculele în politică. Coaliție doar cu cei care fac două autostrăzi!


UDMR a luat o decizie care va bulversa scena politică. Pur și simplu Uniunea a decis să includă în programul electoral faptul că oricare va fi culoarea politică a viitorului Guvern, susținerea acestuia de către Uniune va fi condiționată de finalizarea construcției Autostrăzilor Transilvania Nord și Transilvania Sud!
Anunțul a fost făcut de deputatul UDMR Cseke Attila.
'Astăzi, în România, cine alege să călătorească cu trenul, nu cunoaște ora la care va sosi la destinație, iar cine circulă cu mașina, avansează cu greu din cauza ambuteiajelor și a lipsei de autostrăzi', exoplică acesta într-un comunicat.
'Construcția Autostrăzii Transilvania se planifică și se replanifică de aproape 20 de ani. Dar, se pare că numai noi suntem preocupați de acest țel, numai pentru UDMR este importantă construcția autostrăzii. Prin urmare, UDMR a decis să includă în programul electoral faptul că oricare va fi culoarea politică a viitorului Guvern, susținerea acestuia de către Uniune va fi condiționată de finalizarea construcției Autostrăzilor Transilvania Nord și Transilvania Sud', a declarat candidatul UDMR la Senat, potrivit comunicatului citat de agerpres.ro.
Cseke Attila a mai declarat că, pe lângă terminarea construcției autostrăzilor, Uniunea are ca obiective majore asfaltarea drumurilor comunale și construirea drumurilor expres.
'Vrem să construim o Transilvanie în care se poate circula în condiții de normalitate. Dacă ne deplasăm cu mașina, ajungem să petrecem cea mai mare parte a timpului în ambuteiaje sau staționând din cauza închiderii drumurilor. Bulgaria are 800 de km de autostradă, iar rețeaua de autostrăzi din Ungaria este de două ori mai mare decât a României', a subliniat candidatul UDMR la Senat.
Cseke consideră revoltător faptul că distanța de 90 km dintre Târgu Mureș și Odorheiu Secuiesc este parcursă în două ore sau de la Marghita la Zalău, un drum de 74 km lungime, deplasarea durează peste o oră și jumătate.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră