"Traian Băsescu - limbaj de autobază!"

11 Iul 2015
În conflictul dintre premierul Ponta şi preşedintele Iohannis pe tema majorării salariilor demnitarilor a intrat şi Traian Băsescu, care, sub pretextul prezentării unei viziuni proprii asupra acestui conflict, îl atacă pe şeful statului folosind un limbaj foarte vulgar, taxat dur de foştii săi apropiaţi.

Într-o postare pe Facebook, Băsescu spune despre Ponta că este "turcitul şchiop", iar Iohannis " parvenit" şi "papagal". Postarea se numeşte "Interesul naţional" şi fostul preşedinte vrea să explice cum se procedează "când interesul național este să-l faci de rahat pe Iohannis".

"Şi uite așa, din interes național, un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa.Oprea, Ponta, Mihalache şi Iohannis au jucat toți într-o piesă bine regizată public, dar numai unul nu a știut că rolul său este acela de papagal fără pene", scrie Băsescu.

Limbajul foarte vulgar pentru un fost preşedinte, care a condus 10 ani România, este dezavuat de foştii săi apropiaţi. Andreea Paul, vicepreşedintele PNL, fost PDL, afirmă tot într-o postare pe Facebook că Traian Băsescu a căzut în categoria celor pe care el însuși îi detesta.

"E vorba de cei care folosesc limbajul de autobază la adresa Președintelui unei țări, de dragul luptei de gherilă politică. Regretabil! Degradabil! Păcat de calitățile și forța lui dovedite! Zero respect pentru această națiune care și-a exprimat atât de clar opțiunea. Zero confruntare pentru idei", afirmă Andreea Paul.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră