Reacția lui Băsescu, după ce a aflat că Udrea s-a înscris la Teologie: "Este o femeie singură, cu greutăţi, cu probleme mari"

22 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Reacția lui Băsescu, după ce a aflat că Udrea s-a înscris la Teologie:

"Doamne fereşte! Nu, dar am şi înţeles-o. Gândiţi-vă că este, totuşi, o femeie singură, cu greutăţi, cu probleme mari. Când stai singură în casă de dimineaţă până seara sau când îţi faci vacanţa la mare, dar te duci colo pe la Vadu, unde e cât mai puţină lume ca să nu te pozeze, să te lase în pace, îţi găseşti un refugiu şi în religie", a declarat Traian Băsescu, aseară, la România Tv, după ce a fost întrebat dacă Elena Udrea s-a consultat cu el înainte de a se înscrie la master în teologie. 

Elena Udrea a declarat, ieri, că a decis să urmeze cursurile unui masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Deputatul a spus că doreşte să se implice într-un proiect de tip ONG - ”Institutul Fericirii”, scopul fiind de a ajuta oamenii ca, ''prin puterea credinţei, prin gândire pozitivă, să dobândească fericirea în viaţă''.

"Experiența personală pe care o trăiesc de un an și jumătate în care am constatat cât de importantă este credința religioasă și încrederea în a obține fericirea în viață, în a obține ceea ce îți dorești, indiferent dacă ceea ce-ți dorești se referă la sănătate, la familie, la carieră — această experiență proprie m-a determinat să îmi doresc să împărtășesc și altora descoperirea aceasta miraculoasă și să îi ajut și pe alții ca, prin puterea credinței, prin gândire pozitivă, să dobândească fericirea în viață. Este ceea ce mi-am dorit să fac. Domeniul pe care l-am ales — specializarea din domeniul teologiei — este consiliere pastorală și asistență psiho-socială", a mai spus fostul ministru.

Alte stiri din Politic

Ultima oră