STUPEFIANT. Alina Gorghiu vrea să fenteze LEGEA? Președintele PNL cere românilor să-i spună unde sunt amplasate RADARELE!

12 Iul 2015
STUPEFIANT. Alina Gorghiu vrea să fenteze LEGEA? Președintele PNL cere românilor să-i spună unde sunt amplasate RADARELE!
O postare pe Facebook a Alinei Gorghiu, copreședintele PNL, i-a lăsat fanii, ca să nu zicem alegătorii, cu gura căscată. “Cam cate radare sunt azi pe soselele din Romania.....daca sunteti norocosi, rog sa-mi comunicati locatia” sună postarea pusă pe Facebook de Alina Gorghiu. Oare doamna Gorghiu se plictisea? Posibil? Încerca să facă puțină conversație? Probabil? Își dădea seama că face o gafă? Credem că nu!

Postarea a primit numeroase share-uri, ba chiar și sfaturi practice, dincolo de asta se pune însă întrebarea: de ce avea nevoie șefa PNL de amplasarea radarelor?

Cea mai logică concluzie este că, da, ca să o lase mai moale și să rămână cu carnetul în buzunar. Dar dacă acesta este scopul, în continuarea logicii ne întrebăm dacă nu cumva dna Gorghiu, membru al Camerei Deputaților, cere ajutorul fanilor de pe FB ca să fenteze legea. Ca să nu fie prinsă, cu alte cuvinte. Păi doamnă, dacă nu ești multumită de lege, de ce nu o schimbi? Că doar acolo lucrezi, la fabrică!

În radio există o lege, nescrisă. Dacă nu ai ce spune, nu deschide gura. În politică există o alta, tot nescrisă "gura bate curu’". Cred că amândouă au aplicabilitate.

Alte stiri din Politic

Ultima oră