Reacţii după moţiune: PNL - vom da jos Guvernul în toamnă. PSD - Avem treabă!

12 Iun 2015
Reacţii după moţiune: PNL - vom da jos Guvernul în toamnă. PSD - Avem treabă!
 Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a anunţat, imediat după ce moţiunea de cenzură iniţiată de liberali a căzut în Parlament, ca o nouă moţiune va fi depusă în sesiunea de toamnă, ce "cu siguranţă va avea succes".

"Nu vom sta cu mâinile încrucişate, o moţiune de cenzură în toamna împotriva unui guvern lipsit de legitimitate cu siguranţă că va avea succes", a spus Alina Gorghiu.

De cealaltă parte, premierul Victor Ponta a fost reţinut în declaraţii la plecarea din plen. "S-a închis discuţia despre majoritate, hai să ne apucăm de treabă", a spus Victor Ponta imediat după ce a aflat că moţiunea de cenzură împotriva guvernului sau a picat.

De altfel, cu puţin timp înainte de finalizarea votului, Victor Ponta a a scris pe pagina de Facebook că moţiunea PNL nu priveşte activitatea Guvernului pe care îl conduce. 

"Am participat la multe moțiuni, dar până acum nu mi s-a întâmplat să particip la una care nu priveşte activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului. Cred că este important ca în dezbaterea politică să nu îi păcălim pe români!

În 2012, Uniunea Social Liberala a venit cu un alt guvern și am obținut voturile pentru demiterea Guvernului PDL. Asta înseamnă politica serioasă!"

Alte stiri din Politic

Ultima oră