PSD catre ambasadele occidentale:"Iohannis a fost achitat dupa ce a castigat alegerile"

10 Iun 2015
PSD catre ambasadele occidentale:
PSD a transmis astazi o noua scrisoare ambasadelor occidentale de la Bucuresti si  in care le aduce la cunostinta ca respingerea , de catre Parlament,a cererii de cercetare penala a lui Victor Ponta a fost facuta cu respectarea prevederilor legale. Totodata, se arata in scrisoare, premierul Ponta nu este anchetat de fapte de coruptie ci dimpotriva, este cercetat pentru fapte similare celor de care era acuzat si Iohannis.

Scrie PSD;” Ele sunt similare cu acuzatiile care i-au fost aduse actualului presedinte ,Klaus Iohannis,care a fost cercetat anul trecut, pentru conflict de interese si a fost achitat dupa ce a castigat alegerile”. Semnatarii scrisorii precizeaza ca obiectivul PSD este de a semnala opozitiei ca nu trebuie sa incerce schimbarea guvernului folosindu-se de “un caz judiciar neconcludent' iar pe de alta parte, de a cere justitiei sa respecte dreptul lui Victor Ponta de a se apara.


“Avem incredere in statul de drept si speram ca ordinea constitutionala nu va fi schimbata prin alte mijloace decat acela al votului legitim si legal.(...)Destabilizarea Romaniei si o noua criza politica ar servi doar Rusiei si adversarilor Romaniei” se mai arata in scrisoare.

Saptamanan trecuta , PSD a trimis o scrisoare socialistilor europeni dar si ambasadelor de la Bucuresti in care le aducea la cunostinta ca va apela la toate mijloacele legale pentru a demonstra ca Victor |Ponta este nevinovat.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră