Alina Gorghiu: PNL este un partener privilegiat al domnului Cioloș

18 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Alina Gorghiu: PNL este un partener privilegiat al domnului Cioloș

"Sunt convinsă că e necesară o întâlnire pentru a discuta, într-un viitor apropiat, despre toate aceste proiecte comune, despre o eventuală guvernare comună, despre platforma domniei sale, despre (...) programul liberal pentru guvernare. (...) Domnul Cioloș nu este o persoană care s-a încuiat într-un palat de fildeș, nu este un om care să nu comunice cu Partidul Național Liberal sau cu alte partide de pe scena politică românească, însă eu tot cred că suntem un partener privilegiat al domnului Cioloș", a declarat Gorghiu, la B1 TV.

În legătură cu Platforma "România 100", Alina Gorghiu spune că premierul expune niște principii, însă se poate guverna numai în baza unui program de guvernare.

"Prim-ministrul, care nu este angajat politic în acest moment, își expune niște principii în baza cărora și-a derulat activitatea guvernamentală în ultimul an de zile, însă în baza unui program de guvernare al unui partid politic poți guverna după 11 decembrie. (...) Proiectele noastre au pornit de la acele principii și noi lucrăm la programul ăsta încă din 2015. (...) Sunt foarte multe proiecte care își găsesc deja începuturile în mandatul domnului Cioloș și vor continua după, sunt altele noi, pe care vrem să le demarăm. Joi (...) vom ști ce discuții să purtăm ulterior, cu ce îmbunătățim platforma, astfel încât să fie cel mai bun produs (...) politic — guvernamental cu care Partidul Național Liberal să vină în fața electoratului pentru alegerile din 11 decembrie, pentru câștigarea lor", a spus Gorghiu.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră