Premierul Ungariei, pe o terasa la Băile Tușnad: ”În Ardeal, acasă”

24 Iul 2015
Premierul Ungariei, pe o terasa la Băile Tușnad: ”În Ardeal, acasă”
Premierul Ungariei, Viktor Orban a postat o fotografie pe Facebook, în care se află pe o terasă, în Băile Tușnad, alături de o fetiță, cel mai probabil fiica sa, însoțită de mesajul: ”Erdélyben, otthon” (nr: În Ardeal, acasă).

Orban participă sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad 'Tusvanyos'.

Premierul ungar va participa la o dezbatere, alături de europarlamentarul FIDESZ Tokes Laszlo. Discuția va fi moderată de președintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt. Potrivit unor surse locale citate de Agerpres, la fel ca și în anii precedenți, premierul Ungariei va avea, în cursul serii de vineri o întâlnire cu ușile închise, cu președintele UDMR, Kelemen Hunor, în cadrul căreia vor fi abordate probleme care vizează comunitatea maghiară din România.

De asemenea, Orban ar urma să aibă o discuție și cu alți reprezentanți ai maghiarilor din Ucraina, Croația sau Serbia, care se află la Băile Tușnad.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad 'Tusvanyos'. Viktor Orban a sosit deja în stațiunea harghiteană - See more at: http://stiri.tvr.ro/premierul-ungariei-viktor-orban-participa-la-universitatea-de-vara-de-la-baile-tu-nad_63229.html#sthash.MHdnO5hE.dpuf
Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă sâmbătă la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad 'Tusvanyos'. Viktor Orban a sosit deja în stațiunea harghiteană, relatează Agerpres.

Premierul ungar va participa la o dezbatere, alături de europarlamentarul FIDESZ Tokes Laszlo. Discuția va fi moderată de președintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt.

Viktor Orban a postat o fotografie pe o rețea de socializare, în care se află pe o terasă, în Băile Tușnad, alături de o fetiță, cel mai probabil fiica sa, însoțită de mesajul: Erdélyben, otthon (nr: În Ardeal, acasă).

- See more at: http://stiri.tvr.ro/premierul-ungariei-viktor-orban-participa-la-universitatea-de-vara-de-la-baile-tu-nad_63229.html#sthash.MHdnO5hE.dpuf

Alte stiri din Politic

Ultima oră