Sârbu: Premierul Ponta revine în ţară săptămâna aceasta. Oprea: Îl aşteptăm din zi în zi

06 Iul 2015
Sârbu: Premierul Ponta revine în ţară săptămâna aceasta. Oprea: Îl aşteptăm din zi în zi
Senatorul PSD Ilie Sîrbu a declarat astăzi că, în contextul crizei din Grecia, nu este necesară prezenţa în ţară premierului Ponta, deşi acesta va ajunge acasă săptămîna aceasta. "Ce să facă premierul acum? Există stabilitate. BNR și-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Să ne bucurăm pentru că noi nu suntem, Doamne ferește, în situația Greciei. Suntem pe primul loc la creșterea economică, asta este marea noastră bucurie. Poate să fie afectată întreaga UE", a declarat  astăzi Ilie Sîrbu.

Senatorul PSD a mai spus că premierul Ponta se simte bine şi când va reveni în ţară îşi va prelua toate funcţiile pe care le deţine. "Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (...) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are", a mai spus Sârbu. El a adăugat că nu era în intenţia premierului să stea atât de mult plecat din ţară şi a admis că Victor Ponta s-a bucurat de linişte şi odihnă în Turcia. 

Ilie Sârbu a făcut aceste declaraţii după şedinţa conducerii PSD (BPN), şedinţă la care a participat şi premierul interimar Gabriel Oprea. Întrebat când va reveni Victor Ponta în România, Oprea a răspuns: "Îl aşteptăm din zi în zi".

"Nu am veşti despre starea de sănătate a premierului, cănd se întoarce ne găseşte aici", a declarat la rândul său fostul vicepremier Liviu Dragnea. "Toată lumea aşteapta să se întoarcă, când se întoarce vedem ce hotărăşte", a mai spus Dragnea. 

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră