Ponta: Iohannis nu face nimic, merge la Bruxelles şi tace. Se întoarce şi tace, ca "surda în horă"

26 Oct 2015
Ponta: Iohannis nu face nimic, merge la Bruxelles şi tace. Se întoarce şi tace, ca
Klaus Iohannis a comentat, duminică, la Arad, afirmaţiile premierului Victor Ponta privind o poziţie comună a României, Bulgariei şi Serbiei în cazul închiderii frontierelor, declarând că prim-ministrul nu l-a consultat, că nu a avut mandat să angajeze România, şi că s-a "plimbat până la Sofia".

Într-o întâlnire cu presa, luni dimineață, Victor Ponta a răspuns, ironic, acuzelor președintelui.
"Problema nu este ce spune domnul Iohannis, ci problema este că nu face nimic. Domnul Iohannis merge la Bruxelles şi tace, se întoarce de la Bruxelles şi tace. Ştiţi vorba aceea, ca surda în horă (...) Interesul meu este ca politicile noastre să fie eficiente şi cunoscute”, a declarat, Ponta.

Ponta a precizat că nu avea nevoie de mandat pentru a se întâlni cu ceilalţi prim-miniştri.
"Dacă n-ar fi de râs, ar fi plâns... De fiecare dată domnul Băsescu îi întinde o capcană, iar domnul Iohannis, fiind doar arogant şi nimic altceva, cade în capcană. Mandat să ce, să mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri? Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer mandat? Mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri când cred eu că e bine, mai ales că mă întâlnesc pentru binele României", a afirmat Ponta.

"Restul, cred că domnul Iohannis habar n-are ce am vorbit noi la Sofia (...) S-a dus ca surda la horă şi, cum s-a dus, aşa s-a şi întors", a mai spus Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră