Ponta, trei întrebări-cheie pentru Iohannis (VIDEO)

28 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Ponta, trei întrebări-cheie pentru Iohannis (VIDEO)

Şeful statului a spus că totul se întâmplă din cauza campaniei electorale.

"Nu aş vrea să comentez despre Ghiţă. Acest denunţ este ciudat. Totul se întâmplă din cauza campaniei electorale. Sunt alţii plătiţi de statul român să se ocupe de aceste lucruri. Eu nu vreau să spun nimic acum pe acest subiect. Dacă vom şti mai mult, vom discuta cu doamna Kovesi", a spus Iohannis.

În urma acestei declarații, Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia i-a adresat lui Klaus Iohannis trei întrebări.

"A spus Presedintele Romaniei dl Klaus Iohannis despre un dosar penal referitor la fapte din 2012 - "TOTUL SE INTAMPLA DIN CAUZA CAMPANIEI ELECTORALE" (am incheiat citatul)!!!

Intrebari catre Dl Iohannis :

1. credeti ca noul dosar deschis contra mea pentru vizita in Romania a Premierului Tony Blair ( tot in 2012) se intampla din cauza campaniei electorale?!?! Ati spus "TOTUL"

2. Credeti ca situatia descrisa deja de atatia oameni implicati - si anume aceea ca in fiecare zi sunt chemati oameni de catre procurori si solicitati sa faca denunturi contra lui Liviu Dragnea , Calin Popescu Tariceanu sau Victor Ponta ( avand chiar oferta de a avea identitatea protejata si imunitate fata de propriile fapte) este "din cauza campaniei electorale"?

3. Credeti ca faptul ca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, desi acuzati de fapte grave de coruptie, sunt mereu chemati doar in calitate de martori ( Doamna Gorghiu chiar intrand pe usi ascunse de atentia mass media) este "din cauza campaniei electorale"?

Sigur - nu imi fac iluzii ca o sa va sinchisiti sa ne raspundeti ! Dar poate o sa primiti dvs un raspuns de la cetatenii Romaniei pe data de 11 Decembrie!", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

Alte stiri din Politic

Ultima oră