Victor Ponta, atac la ministrul Educaţiei: Tovarăşul Negulescu a mai executat doi "duşmani ai Poporului"!

08 Oct 2016 | scris de Veronica Micu
Victor Ponta, atac la ministrul Educaţiei: Tovarăşul Negulescu a mai executat doi

"Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru (sau cum il stiu „prietenii” – tovarasul Negulescu din dosarul R 79832) a mai executat doi „dusmani ai Poporului”! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?

O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de „neplagiat” atunci cand trebuie – mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, celebrul deja domn Marilen Pirtea (care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e „apolitic”! Faceti pariu?”, a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

În plus, Ponta a criticat şi felul în care Dacian Cioloş a ales "să-l pedepsească" pe ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

"PS – ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie! I-a spus sa nu mai faca golanii cu site-ul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat! Foarte curati si morali "tehnocratii" - exact ca si sustinatorii lor!", a mai spus fostul premier Victor Ponta.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră