Oprea explică problema cu MRU la șefia SIE. UNPR îl susține "de principiu" pe președintele Iohannis, dar în ce privește guvernarea este "total în coaliția de guvernare"

28 Iun 2015
Oprea explică problema cu MRU la șefia SIE. UNPR îl susține
Vicepremierul Gabriel Oprea, președinte al UNPR, afirmă că formațiunea pe care o conduce îl susține "de principiu" pe președintele Klaus Iohannis în privința nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, dar în ce privește guvernarea țării, UNPR este "total în coaliția de guvernare".

"Pe probleme de securitate națională, îl susținem pe președinte indiferent cum îl cheamă. (...)L-am susținut la numirea domnului Hellvig. Nu am știut nominalizarea pe care o va face, din principiu am spus că îl susținem și la nominalizarea de la SIE. O spunem de cinci ani, nu o spunem de ieri, partenerii noștri știu. Oricum, este o problemă pe care UNPR o are, în schimb, în tot ce înseamnă guvernare a țării, suntem total în coaliția de guvernare. (...) De principiu, îl sprijinim pe președintele României", a spus acesta, duminică, la o emisiune.

Oprea a adăugat că președintele Klaus Iohannis a primit sprijinul UNPR și în vederea adoptării Strategiei de apărare.

Alte stiri din Politic

Ultima oră