A început numărătoarea inversă pentru Zgonea

08 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
A început numărătoarea inversă pentru Zgonea

Astfel, conform modificărilor, președintele Camerei Deputaților poate fi revocat "în caz de pierdere a calității de membru al grupului parlamentar căruia îi aparține funcția și care l-a propus pentru aceasta, la data precizată de deputat sau de liderul grupului respectiv, după caz, și în caz de pierdere a sprijinului politic la data informării plenului Camerei despre încetarea de drept a calității de membru al Biroului permanent".

Propunerea de modificare a Regulamentului Camerei a fost făcută de liderul deputaţilor PSD, Florin Pâslaru, pe care Liviu Dragnea l-a ameninţat marţi cu demiterea dacă revocarea lui Zgonea se mai împiedică de proceduri ilegale.

Într-o postare pe Facebook, Valeriu Zgonea spune că are conștiința împăcată pentru faptul că, atât timp cât a ocupat diverse funcții publice, a respectat atât partidul care l-a propus, cât și regulamentele și legile.

"Brusc, după ce am <îndrăznit> să am o părere contrară de cea a conducerii, opinia s-a schimbat și care mai de care dintre foștii camarazi s-au înghesuit să se dezică de toată munca depusă împreună în toți acești ani. Nu pot să nu mă întreb oare cum se propun, mai nou, oamenii pe funcții în PSD: pe baza meritocrației sau mai degrabă având ca singur atu obediența?", a scris Zgonea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră