Mesajul premierului Dacian Cioloș, de Ziua Națională a României (VIDEO)

01 Dec 2015 | scris de Veronica Micu
Mesajul premierului Dacian Cioloș, de Ziua Națională a României (VIDEO)

Într-un mesaj video postat pe Facebook, premierul Dacian Cioloş le transmite românilor un mesaj de solidaritate şi îi îndeamnă să facă tot ce se poate pentru a fi mândri de ţara lor. Cioloș a transmis că de 1 Decembrie nevoia de a fi împreună ne poate face să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă.

„1 Decembrie este ziua în care simțim cu toții că suntem români și că, a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim ‘acasă’. Și aici, acasă, vrem o țară cu care să ne mândrim, nu doar pentru istoria ei, ci și pentru prezentul ei.

O țară unde decența și speranța sunt împreună, respectul fiecăruia și meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică țării, iar rezultatele se văd. Unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă și transparența este regula, și nu excepția.

Aceasta este țara în care eu vreau să fiu prim-ministru și atâta timp cât voi ocupa această poziție, mă voi strădui să stabilesc o dată pentru totdeauna această direcție în care să ne îndreptăm. O României în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toții. La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde vă aflați”, a spus premierul în mesajul său postat pe Facebook. (V.M.)

Alte stiri din Politic

Ultima oră